Leksand fortsätter vinna – 5-2 mot Almtuna

Leksand är svårslaget i J20 Nationell norra herr. Mot Almtuna hemma i Tegera Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 5-2 (1-1, 3-1, 1-0) och har nu fyra segrar i rad.

Första perioden var jämn. Almtuna inledde bäst och tog ledningen genom Adrian Zetterberg efter 4.05, men Leksand kvitterade genom Philip Fankl efter 15.23. Efter 1.10 i andra perioden gjorde Almtuna 1-2 genom Ivan Kolsmyr.

Leksand gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 1-2 till ledning med 4-2. 11.23 in i tredje perioden slog Erik Olhans-Lind till på pass av Colin Sean Lindemann och ökade ledningen för Leksand. Olhans-Lind fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 5-2.

Det här betyder att Leksand nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Almtuna är på femte plats.

Leksand tar sig an AIK i nästa match borta fredag 24 november 19.00. Almtuna möter Mora borta söndag 19 november 12.00.