Kiruna ryckte i sista perioden och vann mot Clemensnäs

Kiruna vann hemma mot Clemensnäs i J20 Region norr forts herr med 6-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Kiruna avgjorde i sista perioden.

Clemensnäs tog ledningen efter 13 minuters spel, genom William Boström på pass av Philip Törmä och Hugo Mikaelsson. Efter 11.38 i andra perioden nätade William Mattsson-Pingi, på pass av William Angeli och kvitterade för Kiruna.

Melvin Råman gjorde dessutom 2-1 efter 14.18.

Clemensnäs Felix Bergström gjorde 2-2 efter 19.23 på pass av Hugo Dahlborg och Elvis Karlsson.

Kiruna hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.49 genom Herman Keskitalo, och gick upp till 5-2 innan Clemensnäs svarade.

Till slut blev det 6-3 till Kiruna.

Kirunas Axel Snäll stod för två mål och ett assist.

Kiruna ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Clemensnäs ligger sist, på åttonde plats.