Johannes Audell och Wincent Enarsson avgjorde hemma mot Orsa

Det blev en uddamålsseger för Hudiksvall i matchen mot Orsa i J20 Region väst herr på lördagen. Laget vann med 2-1 (0-0, 1-0, 1-1) hemma i Holmen Center. Johannes Audell slog till 6.49 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 12.27 in i andra perioden som Hudiksvall tog ledningen genom Wincent Enarsson på pass av Sixten Frånberg.

5.42 in i tredje perioden nätade Orsas Emil Hagman framspelad av Kasper Björck och Isac Hedberg och kvitterade för Orsa.

Men bara en minut nätade Johannes Audell på pass av Oliver Sundberg och Melvin Zetterberg och avgjorde matchen.

Hudiksvall har tre segrar och två förluster och 15–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Orsa har en vinst och fyra förluster och 13–22 i målskillnad. Det här var Hudiksvalls andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Orsas tredje uddamålsförlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hudiksvall på sjätte plats och Orsa sist, på åttonde plats.

Lördag 2 december möter Hudiksvall Grums borta 13.00 och Orsa möter BIK Karlskoga J20 hemma 13.15.