HV 71 fortsätter att vinna borta – har nu sju raka bortasegrar

Det fortsätter att gå bra för HV 71 i J20 Nationell södra herr. På lördagen mötte laget Malmö borta och tog ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju bortamatcher i rad. Segerresultatet skrevs till 4-2 (1-1, 2-1, 1-0).

Första perioden var jämn. Malmö inledde bäst och tog ledningen genom Oskar Kind Bakkevig efter 7.56, men HV 71 kvitterade genom Viktor Olofsson i slutet av perioden. HV 71 gjorde också 1-2 efter 2.24 i andra perioden när Eric Nordmark fick träff framspelad av Hampus Sandahl.

Malmös Mats Bakke Olsen gjorde 2-2 efter 10.35 på pass av Marius Kring Andersen och Oskar Kind Bakkevig.

HV 71:s Jamiro Reber gjorde 2-3 efter 11.51 framspelad av Alexander Sandberg och Viggo Gustafsson.

Wilhelm Hallquisth gjorde dessutom 2-4 efter 20.44 framspelad av Jamiro Reber och Malte Lindström.

Malmö har en vinst och fyra förluster och 12–24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan HV 71 har fyra vinster och en förlust och 19–13 i målskillnad.

Det här betyder att Malmö ligger på nionde plats i tabellen, och att HV 71 leder serien.

Söndag 19 november möter Malmö Linköping hemma 12.30 och HV 71 möter Rögle borta 12.00.