Gustaf Linder fixade segern för Tyresö Hanviken Hockey i matchen mot Nacka

Det blev ett hattrick för Tyresö Hanviken Hockeys Gustaf Linder i matchen mot Nacka i J20 Region öst fortsättning herr. Tyresö Hanviken Hockey vann på bortaplan med 6-2 (1-1, 2-0, 3-1).

Övriga mål för bortalaget gjordes av Jeff Gustafsson, Lukas Holmgren och Devin Kling, målen för Nacka gjordes av Milo Andersson och Elliot Hjorth.

Tyresö Hanviken Hockey tog därmed andra raka segern, efter 4-0 mot Vallentuna i premiären.

Första perioden var jämn. Nacka inledde bäst och tog ledningen genom Elliot Hjorth efter 8.19, men Tyresö Hanviken Hockey kvitterade genom Gustaf Linder efter 14.27. I andra perioden var Tyresö Hanviken Hockey starkast och gick från 1-1 till 1-3 genom två snabba mål i slutet av perioden av Jeff Gustafsson och Gustaf Linder. Tyresö Hanviken Hockey hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 8.41 genom Gustaf Linder, och gick upp till 1-5 innan Nacka svarade.

Segern skrevs till slut till 2-6 för Tyresö Hanviken Hockey.

Tyresö Hanviken Hockeys Victor Englund hade tre assists och Gustaf Linder gjorde tre mål.

Lördag 16 december möter Nacka Hammarby J20 borta 17.30 och Tyresö Hanviken Hockey möter Huddinge hemma 17.00.