Femte raka för Karlskrona efter seger mot Västervik

Formen är bra just nu för Karlskrona. På tisdagen kom femte raka segern i J20 Region syd herr, 5-1 (2-0, 3-0, 0-1), hemma mot Västervik. Det innebär att Västervik åkte på sjätte raka förlusten.

– Vi är alldeles för veka i det fysiska spelet och därför ger vi oss inte chansen att vinna idag, tyckte Västerviks tränare Ragnar Karlsson, efter matchen.

Karlskrona spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Lukas Bergfoth Fransson och ett mål av William Brander. Karlskrona gjorde två mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av William Brander och Linus Sundström, och punkterade matchen. 3.32 in i tredje perioden nätade Västerviks Emil Aldén och reducerade för Västervik. Men mer än så orkade Västervik inte med.

För Karlskrona gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Västervik är på elfte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 4 november. Då möter Karlskrona Tingsryd i Dackehallen 14.10. Västervik tar sig an Troja/Ljungby hemma 14.00.