Efter sju raka segrar i J20 Nationell södra herr tog vinstsviten slut för Rögle

Matchen mellan hemmalaget Färjestad och gästande Rögle slutade 4-1 (1-1, 3-0, 0-0). Därmed tog Rögles svit med sju raka segrar i J20 Nationell södra herr slut på söndagen.

– En tömd bensintank och lite bortfall av spelare gör det jobbigt att orka med Färjestad idag. Dålig disciplin i match tre gör att boxplay tar energi från helgens matcher. Annars en helg som vi är nöjda med, tyckte Rögles tränare David Axebrink, efter matchen.

Första perioden var jämn. Rögle inledde bäst och tog ledningen genom Isac Nielsen efter 10.19, men Färjestad kvitterade genom Albin Sterner efter 16.33. Färjestad spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Albert Wikman, Joakim Engholm och Alexander Labraaten. Tredje perioden blev mållös, och Färjestad höll i sin 4-1-ledning och vann.

För Färjestad gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Rögle är på fjärde plats.

Färjestad möter Oskarshamn i nästa match borta fredag 1 december 19.00. Rögle möter samma dag SSK J20 borta.