Brunflo J20 bröt Njurundas fina vinstsvit

Njurunda har spelat bra i J20 Region norr forts herr. Inför matchen borta mot Brunflo J20 hade laget tagit fem raka segrar. På onsdagen tog det stopp och matchen i Klanghallen slutade 4-2 (2-0, 0-2, 2-0). Förlusten var den första i serien för Njurunda.

– Vi spelar helt okej men gör bara 2 mål på 60 skott, då vinner man sällan, kommenterade Njurundas tränare Robin Bredberg efter matchen.

Brunflo J20 startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Liam Rönnerfjäll och Teo Magnusson. Efter 7.29 i andra perioden nätade Daniel Åstrand, på pass av Simon Eriksson och Felix Heinås och reducerade åt Njurunda.

Daniel Åstrand gjorde dessutom 2-2 efter 19.09 framspelad av Lias Johansson och Melker Westin.

16.58 in i tredje perioden slog Liam Rönnerfjäll till ännu en gång framspelad av Teo Magnusson och gav laget ledningen för Brunflo J20.

Laget punkterade matchen med ett 4-2-mål med 48 sekunder kvar att spela återigen genom Teo Magnusson. 4-2-målet blev matchens sista.

Teo Magnusson gjorde två mål för Brunflo J20 och ett målgivande pass.

Brunflo J20:s nya tabellposition är sjätte plats, medan Njurunda är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 20 januari. Då möter Brunflo J20 Clemensnäs i Klanghallen 16.30. Njurunda tar sig an Vännäs hemma 14.45.