AIK Härnösand föll mot starka Sundsvall J20 – fjärde raka förlusten

Två sviter förlängdes när sjätteplacerade AIK Härnösand mötte Sundsvall J20 hemma i J20 Region norr B herr. Sundsvall J20 vann med 0-12 (0-4, 0-4, 0-4) och har nu 14 raka segrar, medan AIK Härnösand har fyra raka förluster.

Sundsvall J20 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Charlie Krånglin Hedberg, Nikita Stepanov, Vilgot Lindström och Elliot Hammarström. Det var bara början för Sundsvall J20. Även i andra perioden var det Sundsvall J20 som var starkast. Laget vann perioden med 0-4 och ställningen efter två perioder var 0-8.

Sundsvall J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-0. Målen i sista perioden gjordes av Charlie Krånglin Hedberg, som gjorde två mål, Adam Millen och Melwin Romö.

Sundsvall J20:s Adam Millen stod för sju poäng, varav fyra mål, Vilgot Lindström gjorde två mål och spelade dessutom fram till fyra mål och Charlie Krånglin Hedberg gjorde tre mål och tre assist.

AIK Härnösand stannar därmed på sjätte plats, och Sundsvall J20 på andra plats, i tabellen.

I nästa omgång har AIK Härnösand Östersund borta i Östersund Arena, lördag 18 november 16.15.