Svårstoppade Brynäs fortsätter vinna – 5-2 mot Strömsbro

Det blev 5-2 (1-1, 3-1, 1-0) borta mot Strömsbro på torsdagen och därmed också den sjunde raka segern i J18 Region väst herr för Brynäs. Det innebär också att Strömsbro åkte på tolfte raka förlusten.

– Tycker vi gör en bra defensiv insats trots allt, Brynäs är skickliga och straffar oss på individuella misstag. Nya tag på söndag, kommenterade Strömsbros tränare Matteus Löfqvist.

Första perioden var jämn. Brynäs inledde bäst och tog ledningen genom Theo Östberg efter 12.22, men Strömsbro kvitterade genom Wilmer Björk Eriksson efter 17.22. I andra perioden var det Brynäs som var starkast. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Brynäs Theo Östberg stod för tre poäng, varav två mål.

Resultatet innebär att Strömsbro ligger kvar på tolfte och sista plats och Brynäs på andra plats i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 5 november. Då möter Strömsbro BIK Karlskoga i Nobelhallen 12.00. Brynäs tar sig an Valbo J18 borta 11.40.