Storseger för Mora hemma mot BIK Karlskoga

Mora tog återigen en enkel seger när laget besegrade BIK Karlskoga hemma i Smidjegrav Arena i J18 Region väst herr. Mora gjorde hela åtta mål, och vann med 8-3 (2-1, 4-1, 2-1).

BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson tyckte så här om matchen:

– En match som avgörs i special teams och individuella misstag tyvärr, 2-1 efter första 20 minuterna! Men Tyvärr skjuter vi oss i foten i andra perioden, där vi släpper till alldeles för klara målchanser som vi blir straffade på!

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Mora, som nu har fyra raka segrar.

Mora startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Noel Berglinn och Jon Nordqvist innan BIK Karlskoga svarade och gjorde 2-1 genom Douglas Sättermann. Mora var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 6-2.

Fyra poäng av Oliwer Karlsson

Mora vann också tredje perioden 2-1 och ställningen efter tre perioder var 8-3.

Moras Oliwer Karlsson hade fyra assists.

Mora ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan BIK Karlskoga ligger på åttonde plats.

Mora möter Borlänge i nästa match borta söndag 29 oktober 12.00. BIK Karlskoga möter samma dag Leksand hemma.