Sollentuna tog säsongens första seger

Sollentuna har haft det tufft i J18 Region öst herr den här säsongen, men borta mot Nacka kom första segern, efter åtta spelade matcher. Sollentuna vann med 2-1 (1-0, 1-0, 0-1).

Sollentuna tog ledningen efter 6.40, genom Wilton Figarola framspelad av Victor Logren och Elias Björkqvist. Efter 13.00 i andra perioden slog Eric Hovmöller till, och gjorde 0-2. 10.05 in i tredje perioden slog Milo Andersson till framspelad av Noel Åslund och Alexander Dani och reducerade för Nacka. Fler mål än så blev det inte för Nacka.

Det här var Nackas andra uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Nacka nu ligger på elfte plats i tabellen, och Sollentuna är på nionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 22 oktober. Då möter Nacka Täby i Tibble Ishall 18.40. Sollentuna tar sig an Huddinge hemma 17.30.