Sjätte raka för Östersund efter seger mot Clemensnäs

Formen är riktigt bra just nu för Östersund. På lördagen kom sjätte raka segern i J18 Region norr fortsättning herr, 5-0 (5-0, 0-0, 0-0), hemma mot Clemensnäs. Det innebär att Clemensnäs åkte på sjunde raka förlusten.

Östersund spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 5-0 genom mål av Ville Westin, Andreas Rakuscinec, Theo Lindström, Julian Forsberg och Måns Eriksson.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden höll Östersund i sin 5-0-ledning och vann.

Med två omgångar kvar är Östersund på andra plats i tabellen, medan Clemensnäs är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 10 mars. Då möter Östersund Tegs SK J18 i Östersund Arena 11.45. Clemensnäs tar sig an Sundsvall borta 15.15.