Segersviten fortsätter för Sundsvall efter vinst mot Piteå

På lördagen kom femte raka segern i J18 Region norr fortsättning herr för Sundsvall. Det blev 2-1 (2-1, 0-0, 0-0) hemma mot Piteå. Det innebär att Piteå åkte på sjätte raka förlusten.

Första perioden var jämn. Piteå inledde bäst och tog ledningen genom Albin Falk efter 3.41, men Sundsvall kvitterade genom Olle Björklund. Och Sundsvall hann också ta ledningen, genom Dante Gullback.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden blev mållös, och Sundsvall höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Sundsvalls tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Piteås tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Sundsvall är kvar i serieledning, och Piteå stannar sist, på åttonde plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 4 februari. Då möter Sundsvall Boden i Ungdomshallen 15.45. Piteå tar sig an Östersund borta 12.15.