SDE:s fina svit håller i sig efter 3-0 mot Flemingsberg

Det går fortsatt bra för SDE i J18 Region öst herr. På söndagen mötte laget Flemingsberg i Stockhagens Ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Flemingsberg blev 3-0 (1-0, 2-0, 0-0).

SDE tog ledningen efter tio minuters spel, genom Pontus Björk på pass av Leon Bjelkelöv Brunn och Rocco Meneghetti. SDE startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Leon Bjelkelöv Brunn och Rasmus Edin. I tredje perioden höll SDE i sin 3-0-ledning och vann.

I tabellen innebär det här att SDE nu ligger på andra plats. Flemingsberg är på sjunde plats.

Torsdag 26 oktober spelar SDE hemma mot Täby 19.30 och Flemingsberg mot AIK borta 19.40 i Ulriksdals IP.