Rögle J18 utklassade Olofström på bortaplan

Rögle dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Olofström i J18 Region syd herr med hela 8-2 (6-0, 1-1, 1-1).

Rögle spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-6 genom mål av Ludwig Clang, Noah Lund, Eric Lindvall, Johannes Neumann, Melwin Högman och Isak Norlin. Efter 1.45 i andra perioden ökade Rögle på till 0-7 genom Vincent Lundgren.

Efter 6.13 av perioden kunde Mike Westmark göra 1-7 för Olofström. Olofström reducerade dock på nytt till 2-7 genom Zach Billqvist tidigt i tredje perioden av matchen.

Rögle kunde dock avgöra till 2-8 med 5.19 kvar av matchen genom Valter Engström.

Rögles Lenny Giger hade tre assists, Noah Lund gjorde ett mål och spelade fram till två mål och Mikael Kim hade tre assists.

Olofström stannar därmed på elfte plats, och Rögle på fjärde plats, i tabellen.

Söndag 22 oktober möter Olofström Karlskrona borta 14.00 och Rögle möter Kungälv hemma 16.00.