Örebro Hockey J18 besegrade Borlänge med 5-1

Örebro Hockey J18 vann mötet i J18 Region väst herr på hemmaplan mot Borlänge, med 5-1 (0-0, 2-0, 3-1).

– Vi gör en bra insats över 60 minuter och ror hem segern, tyckte Örebro Hockey J18:s tränare Karl Kling, efter matchen.

Segern var Örebro Hockey J18:s femte på de senaste sex matcherna.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var Örebro Hockey J18 starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Filip Thorling och Hampus Löfsäter. 2.04 in i tredje perioden nätade Örebro Hockey J18:s Philip Larsson på pass av Noah Pettersson Askling och Elton Hermansson och ökade ledningen för Örebro Hockey J18.

17.37 in i perioden slog Texas Östberg till och reducerade för Borlänge. Men mer än så orkade Borlänge inte med.

Örebro Hockey J18 ökade ledningen till 4-1 med 51 sekunder kvar att spela genom Daniel Lazienkiewicz assisterad av Filip Thorling och Olle Johansson.

Laget punkterade matchen med ett 5-1-mål med en sekund kvar att spela genom Elton Hermansson på pass av Philip Larsson och Felix Färhammar. Det fastställde slutresultatet till 5-1.

Det här betyder att Örebro Hockey J18 nu ligger på tredje plats i tabellen, och Borlänge är på åttonde plats.

Söndag 5 november 12.45 spelar Örebro Hockey J18 borta mot Falu IF. Borlänge möter Grums borta i Billerudhallen torsdag 16 november 19.00.