Olofströms svit: åtta matcher i rad utan seger efter 2-4 mot Kungälv

Matchen i Oasen blev den åttonde i rad utan seger för Olofström när laget mötte Kungälv i J18 Region syd herr. Slutresultatet blev 4-2 (2-1, 1-1, 1-0).

Kungälv startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Max Kiellarson och Jacob Ekberg innan Olofström svarade och gjorde 2-1 genom Zach Billqvist. Efter 6.20 i andra perioden gjorde Kungälv 3-1 genom Gustav Martinsson.

Olofström reducerade dock till 3-2 genom Zach Billqvist efter 14.54 av perioden. Kungälv punkterade matchen med ett 4-2-mål med 1.12 kvar att spela ännu en gång genom Jacob Ekberg framspelad av Kevin Englis Mattiasson. Det fastställde slutresultatet till 4-2.

Kungälv har två segrar och tre förluster och 12–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Olofström har fem förluster och 9–31 i målskillnad.

Kungälv ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Olofström ligger sist, på tolfte plats.

Kungälv tar sig an Karlskrona i nästa match borta söndag 19 november 14.20. Olofström möter samma dag 13.00 Linköping hemma.