Ö-vik Hockey J18 tog säsongens första seger

Ö-vik Hockey J18 har haft det tufft i J18 Region norr herr den här säsongen, men hemma mot Clemensnäs kom första segern, efter nio spelade matcher. Ö-vik Hockey J18 vann med 4-1 (0-0, 2-1, 2-0).

Clemensnäs tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Lukas Eskelind assisterad av Felix Bergström. Efter 11.20 i andra perioden nätade Johannes Andersson, framspelad av Ludwig Axberg och kvitterade för Ö-vik Hockey J18.

Kalle Branthsson gjorde dessutom 2-1 efter 12.28 på pass av Alvin Sjöberg och Rasmus Sjöqvist.

I tredje perioden gjorde Ö-vik Hockey J18 3-1 efter 10.19 genom Oscar Löfgren Barr. Och med bara 1.30 kvar satte Olle Andersson 4-1.

Ö-vik Hockey J18 ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Clemensnäs ligger på tionde plats.

Lördag 28 oktober 13.00 spelar Ö-vik Hockey J18 borta mot Boden. Clemensnäs möter Vännäs borta i Vännäs Ishall tisdag 24 oktober 19.30.