Målfest när Sundsvall krossade Ö-vik Hockey J18 i Brandcode Center

Sundsvall hade inga problem med Ö-vik Hockey J18 i J18 Region norr herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (3-0, 2-1, 2-0).

Sundsvall spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Janis Weber och ett mål av Oliver Ahlin tidigt i perioden. Sundsvall gjorde två mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Sebastian Sjödin och Mille Abrahamsson.

Ö-vik Hockey J18 reducerade dock till 5-1 genom Wiggo Lundberg med 3.21 kvar att spela av perioden. Sundsvall fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Sebastian Sjödin och Theo Thylander.

Sundsvalls Janis Weber stod för två mål och två assists.

Sundsvall stannar därmed på åttonde plats, och Ö-vik Hockey J18 på elfte plats, i tabellen.

Sundsvall tar sig an Björklöven i nästa match borta lördag 2 december 16.00. Ö-vik Hockey J18 möter Björklöven hemma tisdag 28 november 19.00.