Hemmasegern mot Färjestad förlänger sviten för Örebro Hockey J18

Örebro Hockey J18 fortsätter starkt i J18 Region väst herr. När laget mötte Färjestad hemma i Behrn Arena på onsdagen kom ännu en seger. Laget vann med 5-3 (1-0, 1-1, 3-2). I och med detta har Örebro Hockey J18 fyra segrar i rad.

– Vi gör laginsats där samtliga chippar in och gör sitt yttersta för att vinna, där special teams blev avgörande, tyckte Örebro Hockey J18:s tränare Karl Kling, efter matchen.

Örebro Hockey J18 tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Felix Färhammar framspelad av Ludvig Andersson och Theodor Hallquisth. Efter 6.31 i andra perioden gjorde Örebro Hockey J18 2-0 genom Hugo Orrsten.

Färjestad reducerade dock till 2-1 genom Axel Jansson efter 7.38 av perioden.

Örebro Hockey J18 gjorde 3-1 genom Axel Elofsson efter 20.57. 3.59 in i tredje perioden nätade Färjestads Axel Lindberg på pass av Lucas Ryen och Malte Vass och reducerade för Färjestad.

Efter 8.18 slog Joe Wahlund till framspelad av Samuel Flodén och kvitterade för Färjestad.

9.10 in i perioden slog Dante Josefsson Westling till framspelad av Elton Hermansson och gav laget ledningen för Örebro Hockey J18.

Laget punkterade matchen med ett 5-3-mål med 56 sekunder kvar att spela genom Philip Larsson assisterad av Noah Pettersson Askling och Theodor Hallquisth. Det fastställde slutresultatet till 5-3.

Det här betyder att Örebro Hockey J18 ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Färjestad på fjärde plats.

Söndag 19 november spelar Örebro Hockey J18 borta mot Mora 15.30 och Färjestad mot Leksand hemma 13.15 i Löfbergs Ice Arena.