Djurgården föll – trots comeback mot SSK J18

Djurgården förlorade mötet med SSK J18 borta med 3-4 (1-1, 2-3, 0-0) i J18 Nationell södra herr på onsdagen. Det trots att laget gjorde två raka mål och kom tillbaka från underläge 3-1 till 3-3 i andra perioden.

Första perioden var jämn. Djurgården inledde bäst och tog ledningen genom Noel Öhgren efter 11.13, men SSK J18 kvitterade genom Tim-Kristian Lukkarinen efter 15.21. SSK J18 gick med två raka mål i andra perioden upp i en 3-1-ledning, innan Djurgården svarade, och gick ikapp. Kvitteringen stod Arvid Drott för framspelad av Noel Öhgren efter 13.24.

I slutminuterna var det dock SSK J18 som tog greppet. Nils Håkansson gjorde 4-3 efter 14.06, på pass av Ludvig Söderberg. Tredje perioden blev mållös, och SSK J18 höll i sin 4-3-ledning och vann.

Det här var SSK J18:s andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Djurgårdens andra uddamålsförlust.

Efter fyra matcher har SSK J18 nu fem poäng och Djurgården har sju poäng.

Söndag 21 januari 15.30 spelar SSK J18 hemma mot SDE. Djurgården möter AIK hemma på Hovet torsdag 18 januari 19.30.