Brynäs gjorde fyra mål i tredje perioden – vann stort mot Färjestad

Hemmalaget Färjestad var fortfarande med i matchen mot Brynäs inför tredje perioden. Men där fick Brynäs rejäl utdelning. Till slut blev det hela 1-6 (1-0, 0-2, 0-4) i matchen i J18 Nationell norra herr.

Brynäs assisterande tränare Filip Myrman tyckte så här om matchen:

– Kommer ut i första och anammar tyvärr inte det vi pratat om inför matchen. I andra och tredje däremot följer vi planen på ett väldigt bra sätt.

Färjestad tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Malte Vass. Efter 1.05 i andra perioden slog Leo Berggren till, och kvitterade för Brynäs.

William Odelius gjorde dessutom 1-2 efter 16.54.

Brynäs startade tredje perioden bäst och gick från 1-2 till 1-6 genom två mål av Emil Hedin, ett mål av Sigge Holmgren och ett mål av Hugo Östberg och avgjorde matchen.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Brynäs med 7-1.

Söndag 14 januari spelar Färjestad hemma mot Timrå 12.00 och Brynäs mot Örebro Hockey J18 borta 16.00 i Behrn Arena.