Clemensnäs avgjorde i sista perioden och vann mot Örnsköldsvik Hockey

Clemensnäs vann borta mot Örnsköldsvik Hockey i hockeyettan norra med 4-3. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Clemensnäs avgjorde i sista perioden.

Clemensnäs huvudtränare Kim Lundgren om matchen:

– Skönt att vi får med oss tre poäng, tycker vi är det bättre laget men de håller sig kvar i matchen för att vi drar på oss för mycket utvisningar.

Segermålet för Clemensnäs stod Kevin Kariander för 12.55 in i tredje perioden.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 1.49 in i andra perioden som Örnsköldsvik Hockey tog ledningen genom Wictor Åhström assisterad av Lukas Flygt och Lukas Carlsson.

Efter 2.59 i andra perioden nätade Ludvig Warg, på pass av Johan Fahlgren och Oliver Lindgren och kvitterade för Clemensnäs.

Sebastian Martti gjorde dessutom 1-2 efter 10.41.

Örnsköldsvik Hockeys Julius Hoglert gjorde 2-2 efter 13.58 på pass av Lukas Carlsson och Lukas Flygt.

6.12 in i tredje perioden slog Oliwer Stensson till och gav laget ledningen för Örnsköldsvik Hockey.

8.01 in i perioden nätade Clemensnäs Ludvig Stenvall på pass av Liam Nilsson och Ludvig Warg och kvitterade för Clemensnäs.

Efter 12.55 nätade Kevin Kariander framspelad av Samuel Bergmark och Daniel Nyberg och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Örnsköldsvik Hockey har en vinst och fyra förluster och 11–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Clemensnäs har två vinster och tre förluster och 10–20 i målskillnad. Det här var Örnsköldsvik Hockeys andra uddamålsförlust den här säsongen.

För tabellens utseende betyder det här att Örnsköldsvik Hockey ligger på tionde och sista plats medan Clemensnäs har åttondeplatsen.

Onsdag 25 oktober 19.00 spelar Örnsköldsvik Hockey hemma mot Hudiksvall. Clemensnäs möter Strömsbro hemma i Kopparhallen lördag 4 november 16.00.