Sollentuna avgjorde tät match mot Huddinge i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Sollentuna och gästande Huddinge var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Sollentuna och vann matchen i J18 Region öst herr med 4-2 (1-0, 0-1, 3-1).

Sollentuna tog ledningen efter 13.30, genom Richard Kvists framspelad av Philip Jacobson och Ludvig Norström. Efter 1.08 i andra perioden nätade Elliot Frånberg, framspelad av Leo Kjellberg och Vilgot Wickberg och kvitterade för Huddinge. Sollentuna hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.37 genom Ludvig Norström, och gick upp till 3-1 innan Huddinge svarade.

4-2 blev det till slut för Sollentuna.

Sollentuna har två segrar och tre förluster och 8–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Huddinge har en vinst och fyra förluster och 11–19 i målskillnad.

Det här betyder att Sollentuna är kvar på nionde plats, och Huddinge stannar på åttonde plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är torsdag 26 oktober. Då möter Sollentuna Lidingö i Sveab Arena 19.30. Huddinge tar sig an SSK J18 borta 19.00.