Seger för Eskilstuna Linden – steg åt rätt håll mot Wings Arlanda

Eskilstuna Linden har varit i en svacka med fem förluster i rad i hockeyettan östra. Men borta mot Wings Arlanda bröts den tuffa sviten. Det blev 2-3 (0-1, 1-1, 1-1) i matchen i Pinbackshallen.

– Skönt att Linden vann. Vi hade också en bra match upp i Falun. Hoppas att det blir mer poäng till Linden innan juluppehållet, kommenterade Eskilstuna Lindens tränare Nico Surenkin.

Eskilstuna Linden tog ledningen efter sex minuters spel, genom David Segh. Eskilstuna Linden utökade ledningen genom Viktor Fridolfsson efter 15.34 i andra perioden och tog ett rejält grepp om matchen.

Efter 19.49 av perioden kunde Dennis Von Walden göra 1-2 för Wings Arlanda. Eskilstuna Linden gjorde 1-3, återigen genom Viktor Fridolfsson efter 3.32 i tredje perioden.

Dennis Von Walden reducerade förvisso, men närmare än 2-3 kom inte Wings Arlanda.

Det här var Wings Arlandas tredje uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Wings Arlanda ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Eskilstuna Linden sist, på tionde plats.

På onsdag 25 oktober 19.00 spelar Wings Arlanda borta mot Segeltorp, och Eskilstuna Linden borta mot Huddinge.