Hällefors förlorade mot Brynäs

Svårstoppade Brynäs fortsätter vinna – 5-0 mot Hällefors

Det blev 5-0 (2-0, 2-0, 1-0) borta mot Hällefors på söndagen och därmed också den femte raka segern i Damtvåan västra/jun för Brynäs. Det innebär också att Hällefors åkte på femte raka förlusten.

Brynäs startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Alexandra Netzén och Elin Fahlstedt. Brynäs gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4, målen av Barbora Proskova och Barbora Proskova. Brynäs gjorde också 0-5 genom Nike Bondesson efter 7.09 i tredje perioden. 0-5-målet blev matchens sista.

Hällefors har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. Brynäs har 15 poäng.

Söndag 17 december 15.00 spelar Hällefors hemma mot Färjestad. Brynäs möter Örebro hemma i Monitor ERP Arena lördag 16 december 15.00.