Nashville Predators förlorade mot New York Rangers
Arkivbild

Ryck i sista perioden avgjorde för New York Rangers borta mot Nashville

En jämn match mellan hemmalaget Nashville Predators och gästande NY Rangers avgjordes först i tredje perioden. Där var New York Rangers starkare och vann matchen i NHL med 4-3 (0-2, 3-1, 1-0).

Ryan Lindgren slog till 5.12 in i sista perioden och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Nashville startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Ryan O'Reilly och Roman Josi innan NY Rangers svarade och gjorde 2-0 genom Jacob Trouba. Efter 7.31 i andra perioden slog Colton Sissons till, på pass av Yakov Trenin och gjorde 3-1.

NY Rangers Chris Kreider gjorde 3-2 efter 8.54 på pass av Vincent Trocheck och Adam Fox.

Vincent Trocheck gjorde dessutom 3-3 efter 9.13 framspelad av Mika Zibanejad och Adam Fox.

5.12 in i tredje perioden slog Ryan Lindgren till på pass av Adam Fox och Jonny Brodzinski och avgjorde matchen för NY Rangers. Därmed hade NY Rangers vänt matchen.

NY Rangers Adam Fox hade tre assists och Vincent Trocheck gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Det här var Nashvilles fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Rangers åttonde uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Nashville på sjätte plats och NY Rangers i serieledning.