Timrå vann mot Luleå
J18 Region

Tungt för Luleå – Timrå bröt fina vinstsviten

Luleå har haft en stark period i J18 Region norr herr och inför matchen borta mot Timrå hade laget tagit 17 raka segrar. På lördagen tog det stopp och matchen i Lill-Strimma-hallen slutade 4-3 (1-1, 1-1, 2-1). Det var första förlusten i serien för Luleå.

Timrås tränare Martin Nilsson om matchen:

– Idag spelar vi in under sista och det blir helt avgörande då vi avgör matchen med 14 sekunder kvar. Nu gäller det att nollställa och göra samma insats mot Boden.

Ludvig Olsson slog till med bara 14 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Segern var Timrås femte på de senaste sex matcherna.

Första perioden var jämn. Timrå inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Vincent Romö efter 2.19, men Luleå kvitterade genom Neo Hirsch efter 6.52. Efter 5.30 i andra perioden gjorde Luleå 1-2 genom Oscar Landström.

Timrå kvitterade till 2-2 genom Edwin Annerstedt efter 8.42 av perioden. Timrå gjorde 3-2, på nytt genom Edwin Annerstedt efter 14.20 i tredje perioden.

Med 1.39 kvar att spela av matchen kunde Joseph Harmouche gjorde 3-3 för Luleå.

Timrå kunde dock avgöra till 4-3 med 14 sekunder kvar av matchen genom Ludvig Olsson.

Båda lagen har nu fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, Timrå med 29–10 och Luleå med 23–6 i målskillnad. Det här var Timrås andra uddamålsseger den här säsongen.

Resultatet innebär att Timrå ligger kvar på femte plats och Luleå toppar tabellen.

Söndag 3 december möter Timrå Boden hemma 14.30 och Luleå möter Modo Hockey J18 borta 16.00.