Arizona Coyotes vann mot Colorado Avalanche
Arkivbild

Arizona Coyotes vann efter förlängning mot Colorado

Det blev en riktigt tajt match när Arizona Coyotes tog emot Colorado i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-1, 2-1, 1-1, 1-0). Stor matchhjälte med bara 21 sekunder kvar i förlängningen blev Nick Bjugstad som gjorde det avgörande målet.

Colorado Avalanche tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Cale Makar framspelad av Mikko Rantanen och Valeri Nichushkin. Efter 3.03 i andra perioden slog Travis Boyd till, på pass av Liam O'Brien och J.J. Moser och kvitterade för Arizona Coyotes

Colorados Miles Wood gjorde 1-2 efter 4.44 framspelad av Caleb Jones och Ross Colton.

Arizona Coyotes Nick Schmaltz gjorde 2-2 efter 16.22 framspelad av Alexander Kerfoot och Clayton Keller.

Arizona Coyotes gjorde 3-2 genom Michael Carcone efter 1.08 i tredje perioden.

Colorado kvitterade till 3-3 genom Nathan MacKinnon efter 11.04 av matchen. I förlängningen tog det 4.39 innan Arizona Coyotes avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Nick Bjugstad.

Det här var Arizona Coyotes sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Colorados tredje uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Arizona Coyotes ligger kvar på femte plats och Colorado toppar tabellen.

Söndag 3 december möter Arizona Coyotes St Louis hemma 03.00 och Colorado möter Anaheim Ducks borta 04.00.