Viktor Grahn klev fram.

Eriksson och Grahn säkrade segern för SSK mot Tingsryd

Matchen mellan hemmalaget Tingsryd och gästande SSK i Hockeyallsvenskan var lika efter full tid, efter en sen kvittering av SSK:s Marcus Eriksson. I förlängningen kunde bortalaget avgöra till 4-3 (1-0, 1-3, 1-0, 1-0) genom Viktor Grahn efter 2. 42 och fullborda vändningen.

Viktor Grahn slog till 2.42 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

SSK tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Viktor Grahn på pass av Sebastian Dyk och Ludvig Hedström. Efter 1.56 i andra perioden slog Jonatan Harju till, framspelad av Pontus Netterberg och Felix Olsson och kvitterade för Tingsryd.

Anton Lundmark gjorde dessutom 2-1 efter 2.36 på pass av Gustav Olhaver och Melker Eriksson.

SSK:s Marcus Eriksson gjorde 2-2 efter 5.55 framspelad av Stelio Mattheos och Olli Vainio.

Tingsryds Felix Olsson gjorde 3-2 efter 18.52 på pass av Simon Åkerström och Gabriel Säll.

17.06 in i tredje perioden nätade SSK:s Marcus Eriksson ännu en gång på pass av Olli Vainio och Julius Bergman och kvitterade för SSK. I förlängningen tog det 2.42 innan SSK också avgjorde till 3-4. Matchvinnare för bortalaget blev Viktor Grahn.

Tingsryd har två vinster och tre förluster och 12–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan SSK har tre vinster och två förluster och 15–13 i målskillnad. Det här var Tingsryds fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

Tingsryds nya tabellposition är åttonde plats, medan SSK är på nionde plats.

De båda lagen möts igen lördag 18 november 18.00, i Dackehallen.