Detroit Red Wings vann mot Boston Bruins
Arkivbild

Detroit vann toppmötet mot Boston

Detroit besegrade Boston hemma i den tidiga seriefinalen med 5-4 (1-2, 1-1, 3-1) i NHL på söndagen.

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Detroit ligger kvar på andra plats i tabellen, och Boston är i fortsatt serieledning. Fyra poäng skiljer nu lagen åt.

Boston startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av James Van Riemsdyk och Matthew Poitras innan Detroit svarade och gjorde 2-1 genom Lucas Raymond. Efter 13.41 i andra perioden slog Charlie Coyle till, och gjorde 1-3. Detroit förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-1 och matchen med 5-4.

Detroits David Perron stod för ett mål och två assists.

Det här var Detroits andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bostons andra uddamålsförlust.

Onsdag 8 november 01.30 spelar Detroit borta mot NY Rangers. Boston möter Dallas borta i American Airlines Center tisdag 7 november 02.00.