Vimmerby HC vann mot Tyringe SoSS
Hockeyettan

Svårstoppade Vimmerby fortsätter vinna – 7-2 mot Tyringe

Det blev 7-2 (3-2, 3-0, 1-0) hemma mot Tyringe på söndagen och därmed också den fjärde raka segern i hockeyettan södra för Vimmerby. Det innebär också att Tyringe åkte på nionde raka förlusten.

I första perioden var det Vimmerby som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

I andra perioden var Vimmerby starkast och gick från 3-2 till 6-2 genom två mål av Eddie Levin och ett mål av Jakob Karlsson. 10.08 in i tredje perioden nätade Vimmerbys Isac Andersson framspelad av Gustav Karlsson och Oskar Lindgren och ökade ledningen för Vimmerby. Det fastställde slutresultatet till 7-2.

Jakob Karlsson gjorde ett mål för Vimmerby och två målgivande passningar och Anton Carlsson hade tre assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vimmerby på fjärde plats och Tyringe sist, på tionde plats.

Nästa motstånd för Vimmerby är Kristianstad. Lagen möts fredag 3 november 19.00 i Kristianstads Ishall. Tyringe tar sig an Alvesta hemma söndag 5 november 16.00.