Östersunds IK förlorade mot Modo Hockey J18
J18 Region

Modo Hockey J18 utklassade Östersund på bortaplan

Modo Hockey J18 dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Östersund i J18 Region norr herr med hela 8-0 (4-0, 0-0, 4-0).

Segern var Modo Hockey J18:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Modo Hockey J18 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Gustav Öberg Andersson, Gustav Bryvall, Rasmus Lindström Calland och Milton Gästrin. Det skulle komma mer från Modo Hockey J18.

Andra perioden blev mållös. Modo Hockey J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Gustav Öberg Andersson, som gjorde två mål, Milton Gästrin och Oliver Svensson.

Modo Hockey J18:s Gustav Öberg Andersson stod för fem poäng, varav tre mål, Milton Gästrin gjorde två mål och ett assist och Theodor Bodén hade tre assists.

Östersund ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Modo Hockey J18 är på tredje plats.

I nästa omgång har Östersund Timrå hemma i Östersund Arena, söndag 29 oktober 11.45. Modo Hockey J18 spelar borta mot Timrå onsdag 1 november 18.00.