Segeltorp förlorade mot Visby/Roma
Hockeyettan

Visby/Roma vann – efter Melker Iversens hattrick

Melker Iversen stod för tre mål när Visby/Roma vann mot Segeltorp på bortaplan i HockeyEttan östra. Till slut blev det 5-3 (2-0, 1-2, 2-1). Övriga mål för bortalaget gjordes av Anton Johansson och Karl Påhlsson, målen för Segeltorp gjordes av Axel Blom, Lukas Dahlbeck och Tristan Magnusson.

– Vi gör en okej första period, men vi är lite omständiga med pucken. Vi börjar ganska bra i andra men sedan tappar vi pressen och blir för långt mellan lagdelarna. I tredje kommer vi tillbaka starkt efter deras kvittering, spelar enklare och rakare ur egen zon. Melker jobbar hårt hela tiden och har kommit till bra lägen på försäsongen men pucken har inte ramlat in, han gjorde bra jobb runt kassen då alla 3 mål kom där, kommenterade Visby/Romas assisterande tränare Einar Engström.

Visby/Roma tog därmed andra raka segern, efter 3-0 mot just Segeltorp i premiären.

I början av matchen var Visby/Roma starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Anton Johansson och Melker Iversen. Visby/Roma ökade ledningen till 0-3, på nytt genom Melker Iversen efter 9.41 i andra perioden.

, det sista med 4.49 kvar att spela av perioden kunde Tristan Magnusson och Axel Blom göra både 1-3 och 2-3 för Segeltorp. 5.03 in i tredje perioden slog Lukas Dahlbeck till framspelad av Simon Fredriksson och kvitterade för Segeltorp.

9.03 in i perioden nätade Visby/Romas Melker Iversen återigen framspelad av Elias Lindström och Karl Påhlsson och gav laget ledningen för Visby/Roma.

Laget punkterade matchen med ett 3-5-mål med 55 sekunder kvar att spela genom Karl Påhlsson på pass av Anton Johansson och Melker Iversen. Det fastställde slutresultatet till 3-5.

Noterbart är att Melker Iversen gjorde tre mål för Visby/Roma och ett assist och Karl Påhlsson stod för tre poäng, varav ett mål.

Nästa motstånd för Segeltorp är Brödernas/Väsby. Lagen möts onsdag 4 oktober 19.00 i Segeltorpshallen. Visby/Roma tar sig an Nyköping hemma fredag 6 oktober 19.00.