Clemensnäs HC förlorade mot Modo Hockey J18
J18 Region

Storseger för Modo Hockey J18 borta mot Clemensnäs

Modo Hockey J18 hade en riktig målfest när man besegrade Clemensnäs borta i Kopparhallen i J18 Region norr herr. Modo Hockey J18 vann med hela 9-2 (2-0, 1-0, 6-2).

Segern var Modo Hockey J18:s fjärde på de senaste fem matcherna.

I början av matchen var Modo Hockey J18 starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Rasmus Lindström Calland och Viggo Lundström. Det var bara början för Modo Hockey J18. Efter 18.09 i andra perioden slog Gustav Dahlin till, och gjorde 0-3. Modo Hockey J18 hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.05 genom Rasmus Lindström Calland, och gick upp till 0-8 innan Clemensnäs kom tillbaka och reducerade till 2-8.

Innan matchen var över hade Modo Hockey J18 gjort hela 2-9.

Modo Hockey J18:s Hugo Hallin stod för tre poäng, varav ett mål och Rasmus Lindström Calland gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

För Modo Hockey J18 gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Clemensnäs är på tionde plats.

Clemensnäs tar sig an Skellefteå i nästa match borta onsdag 4 oktober 19.00. Modo Hockey J18 möter Östersund hemma lördag 7 oktober 16.00.