Enköpings SK förlorade mot Wings HC Arlanda
Hockeyettan

Oscar Pentler gjorde två mål för Wings Arlanda i segern mot Enköping

Wings Arlanda vann mötet med Enköping borta med 4-1 (1-0, 1-0, 2-1) på söndagen i HockeyEttan östra.

Wings Arlandas tränare David Lundmark om matchen:

– En bra insats mot ett starkt jobbande Enköping, mycket kamp där vi till slut är det bättre laget med ett tryggt grundspel. Enköping gör ett sista försök med 6 utespelare där vi punkterar matchen till 1-4.

Wings Arlanda tog ledningen efter 9.34, genom Oscar Pentler framspelad av Emil Hedström och Tim Dackell. Efter 12.18 i andra perioden nätade Oliver Pentler, framspelad av Tim Dackell och Oscar Pentler och gjorde 0-2. Efter 10.46 i tredje perioden ökade Wings Arlanda på till 0-3 genom Olle Dahlman.

Enköping reducerade dock till 1-3 genom Tim Friberg när bara fyra minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Wings Arlanda kunde dock avgöra till 1-4 med 42 sekunder kvar av matchen genom Oscar Pentler.

Noterbart är att Oscar Pentler gjorde två mål för Wings Arlanda och ett assist.

För tabellens utseende betyder det här att Enköping ligger på nionde plats medan Wings Arlanda har tredjeplatsen.

Enköping möter Hanviken i nästa match borta onsdag 4 oktober 19.00. Wings Arlanda möter samma dag Nyköping hemma.