HC Vita Hästen förlorade mot Rögle BK
J18 Region

Formstarka Rögle tog ännu en seger

Rögle fortsätter starkt i J18 Region syd herr. När laget mötte Vita Hästen borta i Himmelstalundshallen på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 5-2 (2-1, 1-1, 2-0). I och med detta har Rögle fem segrar i rad.

Första perioden var jämn. Vita Hästen inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Isak Kolsbo efter 1.00, men Rögle kvitterade genom Noah Lund. Och Rögle hann också ta ledningen, genom Oliver Dejbjerg Larsen. Rögle utökade ledningen genom Valter Engström efter 3.08 i andra perioden.

Vita Hästen reducerade dock till 2-3 genom Isak Kolsbo efter 7.29 av perioden. Rögle startade tredje perioden bäst och gick från 2-3 till 2-5 genom två mål av Johannes Neumann och avgjorde matchen.

Noterbart är att Rögles Johannes Neumann stod för tre poäng, varav två mål.

Vita Hästen har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Rögle har 15 poäng.

I nästa match möter Vita Hästen HV 71 borta och Rögle möter Frölunda hemma. Båda matcherna spelas onsdag 4 oktober 19.00.