Clemensnäs HC vann mot Vännäs
J18 Region

Clemensnäs avgjorde tät match mot Vännäs i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Clemensnäs och gästande Vännäs var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Clemensnäs och vann matchen i J18 Region norr herr med 3-2 (0-2, 2-0, 1-0).

Viktor Manberg slog till 17.06 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

I början av matchen var Vännäs starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två mål av Albin Carlsson. Efter 13.40 i andra perioden slog Joakim Cedergren till, framspelad av Felix Bergström och Filip Jonsson och reducerade åt Clemensnäs.

William Boström gjorde dessutom 2-2 efter 17.06 på pass av Harry Lundqvist och Oscar Fältén.

17.06 in i tredje perioden slog Viktor Manberg till framspelad av Oscar Fältén och Alex Albertsson-Söderlund och avgjorde matchen för Clemensnäs. Manberg fullbordade därmed lagets vändning.

Clemensnäs har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Vännäs har sex poäng.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 30 september. Då möter Clemensnäs Timrå i Kopparhallen 16.00. Vännäs tar sig an Östersund borta 16.15.