Notification

SHL säsongen 2023/2024 favoriter – de vinner enligt odds

Nu när sommaren lider mot sitt slut är det dags att se fram emot en höst full av heta drabbningar i de svenska hockeyrinkarna. I vanlig ordning kan vi redan nu spana in oddsen och se vilka experterna håller som vinnare av säsongen. Likaså kan vi leta upp de alternativ på live betting med bäst odds som kommer att finnas tillgängliga när matcherna väl går av stapeln. Ja, det är mycket spänning som väntar oss åskådare.

SHL säsongen 2023/2024 favoriter enligt odds

Tidigare i år fick vi se Växjö Lakers gå hela vägen och bli krönta till vinnare av SHL säsongen 2022/2023. När vi nu står inför en ny vända med sammanlagt 52 matchomgångar är det dags att ännu en gång damma av spåkulan för att försöka se in i framtiden. Vilka kommer att gå allra längst? Ser vi framför oss en jämn säsong, eller finns det någon solklar favorit att lyfta fram på förhand? 

När oddssättarna pekar ut sina favoriter står det klart att man inte kan enas om någon given vinnare. I stället förväntar man sig en tajt kamp mellan framför allt Färjestads BK och de regerande mästarna Växjö Lakers. Man ser även att lag som Skellefteå AIK, Luleå HF och Frölunda HC har alla möjligheter att utmana om ligaguldet.  

Höj spänningen med live betting

Förutom att spela på vinnare av ligan, och vinnare av enskilda matcher, kan man ta massvis med tillfällen att höja spänningen under säsongen med live betting. Denna mycket populära typ av spelande ger oss möjligheten att engagera oss djupare i varje unika matchbild. Detta eftersom vi då får reagera på händelser som sker under matchens gång, och spela utifrån dem.

För att få ut det mesta av live betting på hockey hjälper det, precis som med traditionell betting, att vara påläst runt lagen som möts. Men förarbetet räcker inte alltid till när det sker oväntade saker i rinken som får förutsättningarna att kastas omkull. Därför behöver man hela tiden följa med i svängarna och studera hur en match utvecklas, samt hur oddsen rör på sig. Utifrån det kan man då fundera ut sitt nästa drag. En form av spelande som många anser lyfter helhetsupplevelsen.


Grundserien drar igång den 14 september för att senare avslutas i mars när slutspelet äger rum. Matcherna streamas på TV4 Play.

Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM