Djurgårdens IF förlorade mot Rögle
Foto: Bildbyrån
Junior-SM

Seger för Rögle mot Djurgården

ANNONS

Rögle vann mot Djurgården i J20 Semifinal herr på bortaplan med 3-2 (1-1, 1-0, 1-1) och är klara för SM-final mot Leksand.

Rögles tränare Linus Karlsson tyckte så här om matchen:

– En fantastisk laginsats till att börja med. Vi kommer ut lite trevande i första perioden men äter in oss matchen. Den andra perioden är vi klart bättre än Djurgården. Ett stabilt defensivt spel och ett bra tålamod i tredje perioden säkrar finalplatsen. Vi spelar inte vår bästa match i slutspelet och förväntar oss bättre prestation imorgon. Viktor och Axel Smeds var planens giganter.

Viktor Smeds slog till 14.35 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Första perioden var jämn. Djurgården inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Vilmer Alriksson efter 2.12, men Rögle kvitterade genom Jonathan Larsson efter 13.06. Rögle gjorde också 1-2 efter 4.29 i andra perioden när Oskar Pettersson slog till på pass av Max Kroon och Axel Smeds. 4.22 in i tredje perioden nätade Djurgårdens Caesar Björk framspelad av Loa Milfors och Elias Degnell och kvitterade för Djurgården.

14.35 in i perioden slog Viktor Smeds till framspelad av Keanu Marinkovic och avgjorde matchen för Rögle.


 

Den här artikeln handlar om: