Notification

SHL i toppen av svensk idrott – så följer du resultaten

SHL, Sveriges högsta hockeyliga, är utan tvekan en av de mest populära idrottstävlingarna i landet. Förutom den höga kvaliteten på spelet och de exceptionellt skickliga spelarna är det också spänningen som omger matcherna som lockar till sig publiken. Oavsett om man sitter på läktaren eller följer resultaten hemifrån är ishockey en av de mest engagerande och uppslukande sporterna i Sverige. Med hjälp av Flashscore kan man följa målservice från alla SHL-matcher på ett enkelt och smidigt sätt.

SHL har lyckats etablera sig som en av de främsta och mest intressanta hockeyligorna i världen. Det är en liga som lockar till sig stora stjärnor från hela världen, vilket innebär att publiken får möjlighet att se några av de bästa spelarna i hela hockeyvärlden på nära håll.

Men det är inte bara de stora stjärnorna som lockar till sig fansen. SHL är också känd för sin höga nivå på spelet och sin intensiva konkurrens, vilket innebär att varje match är en stenhård kamp. Detta är en av anledningarna till att fansen är så hängivna till sina respektive lag och att de följer resultaten så noggrant.

Förutom de dramatiska ögonblicken och de stora stjärnorna är det också viktigt att påpeka att SHL har en stor och lojal fanbas som är helt hängiven till sporten. Fansen har en stark känsla av samhörighet med sina respektive lag och de är ofta beredda att resa långa avstånd för att stötta sina lag på bortaplan.

SHL:s popularitet sträcker sig långt utanför landets gränser. Ligan har en enorm internationell publik, som följer resultaten och tittar på matcherna från hela världen. Detta är en av anledningarna till att SHL är en av de mest respekterade hockeyligorna i världen och varför spelare från hela världen är villiga att flytta till Sverige för att spela i ligan.

Hockey PÅ TV
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM