Notification

Grundläggande strategier för att bemästra ishockeybetting

Ishockey är utan tvekan en av de mest folkkära sporterna i landet. Men förutom att locka miljontals åskådare till hockeyrinkarna för att titta på ligor som NHL och SHL så flockas även intresserade till bettingsajter på nätet. Det är tack vare det multipla utbudet av odds som erbjuds. Innan du börjar betta finns det några grundläggande tips och strategier som du bör ha i åtanke och ta med dig på vägen. Kom ihåg att det viktigaste är att betta ansvarsfullt och aldrig med pengar som du inte har råd att förlora.

Välj den lämpligaste bettingsajten (eller sajterna)

Det finns en stor mängd bettingsajter där ute att välja mellan, vilket naturligtvis kan vara förvirrande som nybörjare. Det gör det också lätt hänt att välja den första bästa som det görs reklam för. Det är dock mycket viktigt att du med omsorg väljer en bettingsajt utifrån dina behov och krav. 

Några av de element som bör väga mest när du jämför bettingsajter är säkerhet (detta inkluderar licensen som reglerar sajten) och utbudet av odds - här bör naturligtvis odds på exempelvis ishockey erbjudas. Andra faktorer är användargränssnittet, kundtjänst och förslagsvis också bonusar. Om du väljer att betta på hockey hos Lucky Casino får du en operatör som uppfyller dessa behov på ett bra sätt.

Det betyder inte nödvändigtvis att du endast bör registrera dig och spela på en enda bettingsajt. Ibland är det faktiskt en bra idé att ha ett konto på en annan plattform så att du kan väga oddsen mot varandra, vilket vi kommer att diskutera värdet av nedan.

Jämför odds för att hitta det bästa värdet

För att stärka dina bettingresultat och få ut mer av ditt spelande bör du alltid jämföra oddsen inför en hockeymatch mellan olika spelbolag. Detta är faktiskt en strategi många mer erfarna spelare använder för att maximera sina utsikter att lyckas. Men kom ihåg att det inte är detsamma som att förutsäga rätt resultat. Betting påverkas på kort sikt av slumpen, så du kan inte vara säker på ett resultat bara för att du har varit noga med att jämföra oddsen i förväg. Att jämföra oddsen för att hitta det bästa värdet kan till skillnad mot slumpmässiga, enskilda veckor ge dig ett klart bättre resultat på lång sikt!

Underskatta inte betydelsen av att göra din hemläxa

För att lyckas riktigt bra med betting är det ett stort plus att veta en hel del om ishockey och den liga, de lag och spelare som du tänker betta på. Det innebär att du till exempel bör studera statistik för en match under SHL och ta hänsyn till olika indikatorer som kan komma att spela en viktig roll under matchens och ligans gång. 

Detta innebär till exempel historiska möten, tidigare prestationer, betydande övergångar, eventuella skador i lagen och formnivån på lagen och spelarna. Med andra ord – betta inte utan att göra din hemläxa!

Överväg att använda ett eller flera bettingsystem

Även om det absolut inte är en nödvändighet så finns det vissa förmåner med att använda bettingsystem när du satsar på hockey. Bettingsystem innebär att du fördelar dina risker och ökar dina chanser till nettoplus på lång sikt men det garanterar aldrig en vinst. Några av de populära systemen som används av olika spelare är Martingale- och Fibonacci-systemen. Om du väljer att använda ett bettingsystem är det otroligt viktigt att du först är väl insatt i hur det fungerar.

Hockey PÅ TV
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM