IF Malmö Redhawks förlorade mot Frölunda

Formstarkt Frölunda tog ännu en seger

Frölunda är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Malmö borta i Malmö Isstadion på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0-4 (0-2, 0-1, 0-1) innebär att Frölunda nu har fem segrar i följd i J18 Nationell södra herr.

– Bra tävling och lagmoral. Jag tycker att vi har bra kontroll i stort sett hela matchen igenom. Väldigt kul att få med sig sex poäng av sex möjliga på bortaturnén, kommenterade Frölundas tränare Sebastian Phil.

I början av matchen var Frölunda starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Viktor Nörringer och Alexander Eklöf.

Efter 3.36 i andra perioden slog Ivar Stenberg till, på pass av Noah Dower Nilsson och gjorde 0-3.

Frölunda gjorde också 0-4 genom Melker Hof på pass av Melwin Last och Oskar Zingmark efter 3.19 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Malmö på åttonde plats och Frölunda på andra plats.

På fredag 10 mars 19.00 spelar Malmö borta mot Örebro Hockey J18, och Frölunda hemma mot Leksand.

TV: Elias Petterssons matchavgörande – visar vägen i boxplay