Carl Lindbom & Fredrik Mikko.
Foto: Bildbyrån (Montage)
Intervju

Fredrik Mikko om Carl Lindboms succé: "Håller honom jättehögt"

ANNONS

Carl Lindbom toppade sin galna gårdag med att på egen hand stänga Stockholmsderbyt. 
Dagen efter matchen ger nu Djurgårdens målvaktstränare, Fredrik Mikko sin syn på 19-åringens succésäsong och NHL-ryktena. 
– Jag kan förstå att de är imponerade och är nöjda, säger Mikko. 

Djurgården avslutade säsongens fjärde rivalmöte med AIK på bästa sätt, med ett mycket ovanligt målvaktsmål till 5–1-mål. Efter matchen hamnade därmed självklart det stora fokuset på Carl Lindbom, som både fick ta emot priset för Hockeyallsvenskans bästa junior och dessutom näta för första gången. 

Det blev kort sagt en mycket speciell kväll för en av Sveriges största talanger, men även för Djurgårdens målvaktstränare, Fredrik Mikko
– Det var en bra dag på jobbet igår. Det kan inte bli så mycket bättre. Jag har jobbat i 32 år som målvaktscoach och det här var första målet framåt (skratt). Man har väntat ett tag. Niklas Svedberg hade ett i CHL för fyra år sedan. Det sköts på något sätt via speakerbåset. Han fick den officiellt, men det stämde inte. Det här var första riktiga klara, rakt över, säger Mikko när hockeysverige.se når honom dagen efter derbyvinsten. 
– Hans dag var väl att han hade en bra känsla innan och var förväntansfull på matchen. Min första fråga när vi summerar är alltid, hur är känslan? Att man är fokuserad och positiv, blir lite kompis med pucken från värmningen på morgonen till värmningen innan. Det tyckte han att han hade på en gång. Han sa det i morse när vi gick igenom matchen, ”det var en bra känsla. Kanske lite bättre än vanligt”.

Carl Lindbom jublar efter att han gjort 5-1 mot AIK. Foto: Bildbyrån.

Målet blev alltså grädden på moset för vad som blev en riktig toppenkväll för både Mikko och Lindbom. En toppenkväll som inleddes med en överraskning, i form av Guldgallret, eller?
– Jag visste ju om det, han visste ingenting. Däremot gjorde de ju en liten blunder. Det kom upp på jumbotronen innan, i någon sekund, precis när han åkte fram, så han sa det, ”mitt namn kom upp där”. Han visste inte ens om att det skulle vara en ceremoni, men då tror jag att han fattade att något var på gång.

“Hans lägsta nivå är väldigt hög”

I motiveringen till priset skrev juryn följande: "Carl Lindbom har trots sin ålder varit en av HockeyAllsvenskans främsta målvakter den här säsongen och haft en nyckelroll i Djurgården. En värdig vinnare av Guldgallret 2023". Vilket även är något som Mikko håller med om. 
– Det blir ju lite jäv i det, men visst har han haft en jättebra säsong. Jättehög lägsta nivå. Han hade en liten, liten svacka när han kom tillbaka från JVM. Det pratade vi om innan, att det är lätt att man får pyspunka. Det har funnits som ett mål under karriären och ett mål under säsongen. Sedan fick stå väldigt mycket där, det är många saker som kan ha inverka. Även taktiskt, att han spelade lite annorlunda på liten rink. Han kom in i det lätt, men låg kvar i det. Det höll han med om själv när han kom hem. Han spelade lite annorlunda, som att han var kvar på liten rink. Det blev lite fel i tajmingen.

Från den förra säsongen, då det endast blev en match i Djurgårdens A-lag, då i SHL, har Lindbom gjort platsen mellan stolparna till sin egen under denna säsong. Och som juryn är inne på har han inte bara visat sig vara den största talangen i HockeyAllsvenskan, utan även en av de främsta målvakterna i hela serien. Men trots detta menar Mikko att det var just under den förra säsongen som Stockholmaren tog sina största kliv. 
– Jag tycker att han har en jättestor talang. Han är väldigt nyfiken, vill veta mycket och är en perfektionist också. Han har tagit steg i år, men jag tycker att han tog större steg i fjol, om man tänker på var han började och var han slutade.

Trodde du att det var här vi skulle vara när säsongen började? 
– Det är svårt att veta innan. Redan på försäsongen fick man väl en fingervisning vart det skulle sluta, men sen är det som junior lätt att man inte orkar fokusera. Man är kanske lite ojämnare. Många juniorer som kommer upp i ett seniorlag är bra på försäsongen och en bit in. Sen sjunker man på slutet av säsongen lite grann för att man inte är van att spela så här många matcher. Det är många saker som gör att det krävs lite mer för att hålla ut en hel säsong. Det tycker jag att han har gjort sjukt bra. Hans lägsta nivå är väldigt hög för att vara junior och även som målvakt.
– Målvakter idag är mer förberedda än vad en annan var när man kom upp. De är mycket mer mogna och kan spela tidigt. Det ser man på Teodor Munther som fick hoppa in mot Björklöven borta, född 05. Jag själv i den åldern hade aldrig haft förutsättningen för att komma så högt upp och kunna prestera så bra. 

Det ligger bakom framgången: “Väldigt långt framme”

Vad är det som gör honom till en av Allsvenskans bästa målvakter? 
– Genetiskt tycker jag att han har väldigt mycket av det som är en fördel att ha. Han är fysiskt sett väldigt långt framme. Han har en bra storlek. Många som blir draftade är större, även om de inte är de mest talangfulla i åldersgruppen. Min erfarenhet är att många av dem har lätt att bli skadade tidigare. De får inte lika långa karriärer. Jag tycker att man ska vara någonstans mellan 185 och 190.
– Annars tycker jag att han läser spel väldigt bra. Fysiken gör att han är oerhört snabb, reaktionssnabb och snabb på att agera. Han får ut väldigt mycket av sin fysik. Det försprånget med fysiken och spelförståelsen har gjort att han har kunnat agera, han verkligen räddar alla puckar. 
– Hans utmaning med att komma in i seniorhockey, som vi pratade om mycket i fjol, är att han måste bli träffad mer. Det har vi jobbat mycket på. Skulle vi agera eller skulle vi ha blockat? Han måste ha mer erfarenhet för att hitta ännu bättre balans i det. 

Fredrik Mikko. Foto: Bildbyrån.

Fredrik Mikko är en av Sveriges mest erfarna målvaktstränare med sina 32 år i yrket - och har självklart under dessa år stött på en hel del stora talanger under åren i Luleå, Linköping och Brynäs, men frågan är om Lindbom inte är den största?
– Jag håller honom jättehögt. Jag har haft Anders Nilsson när han var junior i samma ålder och spelade JVM. Jag har haft Marcus Högberg Linköping när han var i samma ålder. Jag håller honom väldigt högt. Som person är han väldigt mogen för sin ålder också, i att ta bra beslut och vara så noggrann. Han vill inte lämna något åt slumpen. Man behöver inte jobba med piskan för att han ska göra mer, absolut inte. Det är han själv som kommer kunna sätta de här gränserna.

På väg till NHL? - “Kan förstå att de är imponerade”

Hur går man då vidare från en sådan här succé? Till sommaren går Carl Lindboms kontrakt med Djurgården ut och än ser framtiden ut att vara oviss. Enligt uppgifter till Sportbladet ska Vegas Golden Knights, som draftade Lindbom 2021, vilja skriva kontrakt med talangen och plocka över honom till Nordamerika för att lära sig spelet på liten rink. En flytt som Mikko inte är helt säker på om det är rätt väg att gå. 
– Jag har inte pratat med Vegas själv faktiskt. Men jag kan förstå att de är imponerade av vad han har gjort den här säsongen och är nöjda med att de har honom. Jag tror att han skulle må bra av minst en säsong till. Jag tycker att man verkligen ska vara färdig på nivå man är på när man ska över. 
– Om man ska åka över är det kanske för att lära sig spelet på den rinken. Men många målvakter åker över för att de har fått NHL-kontrakt och för att det kanske blir den enda chansen. Jag tycker att de större talangerna kan ha lite mer kyla istället för att komma hem med svansen mellan benen. När är det rätt att åka? Det finns inget facit för det. Vi har inte ens pratat om det här, han och jag, men visst kommer det upp sådana här frågor. 

Är han redo för att ta det steget?
– Ja, det jag tycker att han verkligen klarar av är att spela med pondus i den här åldern. Jag tycker att han visade upp det redan i fjol när han var utlånad till Västervik. Han var lite skeptisk själv först, men när han kom hem och vi pratade om det så sa han, “det var helt rätt nu, jag förstår vad du menar”. De två första matcher i Allsvenskan i fjol blev lite av en inköpsport. Sen växte han in i det och förstod att han var på seniornivå. Då är det andra situationer och så vidare, lite tuffare, lite mer fysiskt.  

Carl Lindbom under vinterns JVM. Foto: Bildbyrån.

Hur långt kan han nå?
– Jag tror att han absolut kan ta sig in där (NHL). Jag tycker att han har många av de kvaliteter man ska ha. Sen är det mycket politik, tillfälligheter och du ska ha förtroende. Allt styr du inte över själv, men självklart tar du alla puckar får du stå. Svårare än så är det inte. 
– Det finns många saker som spelar in, men jag tror att han kommer ha kapaciteten. Jag tror också att Vegas är en bra organisation för honom. Jag har sett deras matcher här på lägren på sommaren. De har ju många bra målvakter. Så det är många målvakter man ska försöka slå ut på vägen för att få chansen, avslutar Fredrik Mikko.


TV: Krisdraget: Veteranforwarden blev back

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 mars
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Växjö - Luleå SHL
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
19:00 Örebro - Timrå SHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
01:30 Toronto Maple Leafs - Florida Panthers NHL
01:30 Washington Capitals - New York Islanders NHL
torsdag 30 mars
04:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL
17:30 Pelicans - Ilves Liiga
17:30 Helsingfors IFK - Tappara Liiga
20:00 Servette - Zug National League
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
16:00 Helsingfors IFK - Tappara Liiga
16:00 Pelicans - Ilves Liiga
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - New York Islanders NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Carolina Hurricanes NHL
01:00 Ottawa Senators - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Florida Panthers NHL
söndag 02 april
02:00 Chicago Blackhawks - New Jersey Devils NHL
03:00 Colorado Avalanche - Dallas Stars NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Minnesota Wild NHL
04:00 Seattle Kraken - Los Angeles Kings NHL
04:00 Arizona Coyotes - San Jose Sharks NHL
04:00 Edmonton Oilers - Anaheim Ducks NHL
19:00 Washington Capitals - New York Rangers NHL
21:30 St Louis Blues - Boston Bruins NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
00:00 Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings NHL
01:00 Winnipeg Jets - New Jersey Devils NHL
måndag 03 april
02:00 Vancouver Canucks - Los Angeles Kings NHL
02:00 Calgary Flames - Anaheim Ducks NHL
tisdag 04 april
02:00 Minnesota Wild - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Dallas Stars - Nashville Predators NHL
04:00 Seattle Kraken - Arizona Coyotes NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten