Mörrum vann mot Tyringe SoSS

Storseger för Mörrum hemma mot Tyringe

Mörrum hade en riktig målfest när man besegrade Tyringe hemma i Jössarinken i Vårettan södra herr. Mörrum vann med hela 6-0 (1-0, 3-0, 2-0). Senast lagen möttes vann Tyringe med 3-2.

Därmed slutade sviten vid fem förluster i rad för Mörrum.

Mörrum tog ledningen efter tio minuters spel, genom Samuel Wälimaa på pass av Marcus Paulsson och Linus Björk.

Mörrum startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 4-0 genom tre snabba mål tidigt i perioden av Marcus Paulsson, Khalid Ibrahim och Tom Fridén.

Mörrum fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Samuel Wälimaa och Tobias Brahm.

Mörrum har en seger och fyra förluster och 12–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Tyringe har två vinster och tre förluster och 10–16 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Mörrum på åttonde plats och Tyringe på sjätte plats.

I nästa omgång har Mörrum Segeltorp borta i Segeltorpshallen, lördag 25 februari 17.00. Tyringe spelar borta mot Borås söndag 26 februari 16.00.

TV: McDavids finess får publiken att häpna