Hudiksvalls HC förlorade mot Nyköping
Montage
Matchrapport

Nyköping tog bonuspoängen borta mot Hudiksvall

ANNONS

Matchen i HockeyEttan Allettan norra mellan hemmalaget Hudiksvall och gästande Nyköping var oavgjord vid full tid, 1-1. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev John Moberg som stod för det avgörande målet.

– Vi gör en bra prestation som helhet men är otroligt ineffektiva. De lyckas förvalta de få lägen de har, tyckte Hudiksvalls tränare Dennis Hall, efter matchen.

Första perioden blev mållös. Det var först 17.01 in i andra perioden som Nyköping tog ledningen genom Alexander Stensson på pass av Elias Stenman.

5.21 in i tredje perioden slog Adam Byström Johansson till på pass av Alexander Popovic och Christoffer Jansson och kvitterade. I förlängningen tog det 3.27 innan Nyköping avgjorde till 1-2. Matchvinnare för bortalaget blev John Moberg, på pass av Albin Ivarsson-Hamberg.

Hudiksvall har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Nyköping har tre vinster och två förluster. Det här var Hudiksvalls tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Nyköpings tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Nyköping ligger på femte plats i tabellen, och Hudiksvall är på åttonde plats.

På söndag 22 januari 16.00 spelar Hudiksvall hemma mot Hanviken, och Nyköping borta mot Strömsbro.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL