Lindlöven förlorade mot Strömsbro

Strömsbro vann mot Lindlöven på bortaplan

Strömsbro vann borta mot Lindlöven i HockeyEttan Allettan norra. Matchen på söndagen slutade 2-5 (0-3, 0-1, 2-1).

Strömsbros sportchef Johan Wennberg tyckte till om matchen:

– Vi gör en riktigt bra bortamatch med fina mål. En stabil insats av hela laget från början till slut.

Strömsbro spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Sebastian Linder, Fredrik Larsson och Jesper Åhlen-Hedenström. Efter 3.46 i andra perioden slog Fredrik Larsson till återigen, framspelad av Emil Lindgren och Jesper Åhlen-Hedenström och gjorde 0-4. Lindlöven reducerade dock till både 1-4 och 2-4 genom Filip Barklund och Joel Kiirikki med 55 sekunder kvar i perioden i tredje perioden.

Strömsbro kunde dock avgöra till 2-5 med 21 sekunder kvar av matchen genom Jesper Åhlen-Hedenström.

Noterbart är att Strömsbros Jesper Åhlen Hedenström stod för två mål och ett assist och Fredrik Larsson gjorde två mål och ett assist.

Lindlöven har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Strömsbro har tre vinster och två förluster.

För Lindlöven gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Strömsbro är på femte plats.

Nästa motstånd för Lindlöven är Väsby. Lagen möts lördag 21 januari 16.00 i Lindehov. Strömsbro tar sig an Piteå borta onsdag 18 januari 19.00.

TV: Rakells udda mål – efter Andersens blunder