Daniel Rahimi har anmälts till disciplinnämnden.
Foto: Johan Löf/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Daniel Rahimi anmäls till disciplinnämnden för diving

ANNONS

Daniel Rahimi kan bli nästa spelare den här hösten att fällas av discplinnämnden för diving. Hockeyallsvenskan meddelar via sin hemsida att Björklövens backbjässe anmälts för en situation i gårdagens möte med Almtuna.

Det var halvvägs genom den tredje perioden i gårdagens möte mellan Björklöven och Almtuna som Daniel Rahimi fick med sig en interferenceutvisning på bortalagets Jesper Norbäck.

Norbäck klev in framför Rahimi när “Löven”-backen skulle ut och jaga pucken i sarghörnet, varpå den vikarierande lagkaptenen föll till isen och Norbäck tilldömdes en tvåminutersutvisning. Nu kan även Rahimi straffas, då 35-åringen hamnat på disciplinnämndens bord där nämnden ska bedöma om veteranen gjort sig skyldig till en diving eller inte.

Rahimi klarade sig utan utvisning i matchen som Björklöven till slut vann med 4–1.

Diving-anmälningarna till disciplinnämnden har haglat in under hösten, där BIK Karlskoga-målvakten Marcus Hellgren så sent som förra veckan fälldes för filmning. I Hockeyallsvenskan har spelare emellertid friats av disciplinnämnden efter att ha anmälts för filmning. Nikita Tolopilo, Isak Mantler och Hannes Lindström har alla klarat sig utan böter efter att ha hamnat på nämndens bord.


TV: "Ingenting har ju funkat i AIK"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL