Lista

Alen Bibic listar de tuffaste spelarna han mötte under sin karriär

Alen Bibic var inte rädd för att lägga fingrarna emellan och var vad man kan betrakta som en tuffing under sin spelarkarriär. För hockeysverige.se listar den tidigare backen de tuffaste spelarna han mötte ute på hockeyisarna.

Alen Bibic var sällan den spelaren som vek undan då det tuffade till sig ute på isen. Visst hände det att han drog på sig en del utvisningsminuter. Inte minst säsongen 2012/13 då han drog på sig 139 minuter då han spelade för Leksand i Hockeyallsvenskan. 

Nu har 30-åringen från Rättvik lagt skridskorna på hyllan hemma i Helsingborg. Han kan se tillbaka på en fin karriär där han förutom spel med Leksand även spelat för Almtuna, Rögle, Oskarshamn, Villach och TPS. På resan har han såklart stött på en och annan tuff spelare, men vilka har varit dom tuffaste? 

Hockeysverige.se bad Alen Bibic lista sina topp fem. 

Alen Bibic. Foto: Ronnie Rönnkvist

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 28 maj
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL